ymmärrys hylkäsi jo sen ensimmäisen kädellisen
joka kuuta ja aurinkoa
jumalina palvoi
myötätunto katosi ahneuteen
empatia vallantunteeseen
viha rakkauden salvoi
maat ja mannut omakseen uskoi
keräsi kaiken mitä käsiinsä sai
herkeämättä rajojaan valvoi
tahtoi kaiken ja enemmän
rakasti aina vain vähemmän
ahneus sielun ontoksi kalvoi
joka kuuta ja aurinkoa
jumalina palvoi
myötätunto katosi ahneuteen
empatia vallantunteeseen
viha rakkauden salvoi
maat ja mannut omakseen uskoi
keräsi kaiken mitä käsiinsä sai
herkeämättä rajojaan valvoi
tahtoi kaiken ja enemmän
rakasti aina vain vähemmän
ahneus sielun ontoksi kalvoi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ahneus ja uho.
Tyhjiin kaluttu
maailma, sen tuho...
ei ole aihe turhan hilpeä.
Ja omaakaan kilpeä on turha kiillottaa
kun piilottaa ei pysty sitä että
aivan liikaa vettä käytän, sekä sähköä
yhden päivän aurinkoenergia
riittäisi vuodeksi
talteenotettuna
ihan koko ylisuurelle
ihmiskunnalle..
:D
kuinka monta patenttia
lojuu suurten firmojen
markkinoilta poistamina
käyttämättä
Mitä väliä mikä järkevää
kunhan kassakone kilisee-
Meidän jälkeemme vedenpaisumus!
huutaa bisnesmiesten kuoro-
Ja vaikka aikanakin!
(kunhan kuorolla hulppeat huvijahdit)
kuinkahan kauan (loppuun asti, luulen)
kestää idiootilta ymmärtää
että rahaa ei voi syödä?
Onneksi kaikki eivät ole ihan yhtä pahoja kuin osa...valitettavasti se pahin osa vaan yleensä päättää kaikista asioista ja kurjistaa sen vähemmän pahankin osan elämää. Eikä raha tee onnelliseksi, ei etenkään yksin...ilman sydäntä ja muutamaa muuta hyvää ominaisuutta on aivan sama vaikka olisi miljonääri, niin silti on köyhä. Hyvä runo.
Ei nää ole vain nykyihmisen hienouksia, kuulunee meihin tosiaan ihan dna-tasollakin! Ja turha väittää varmaan kenenkään, ettei olisi jollain tavalla osallinen.
Osaat vaan sanoa hienommin tän asian :D
Vaikka rakkaus ja muut ihmisen "hienoudet" onkin vaan harhaa, niin ehkä se harha on parasta meissä ja ainoa syy pysyä hengissä. Rakkaus ja toivo. Niin ja unohtamatta toki nautintoja!
Sivut