viimeisiä hetkiä
nauttia tähtivalosta
puoleen vuoteen
viimeisiä hetkiä
rakentaa lumiukko
sulamaan aurinkoon
viimeisiä hetkiä
sulkea kaihtimet yöksi
myös olohuoneesta
viimeisiä hetkiä
olla edes hetken pimeä
aivojenkin ulkopuolella..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kesälläkin voi nähdä tähtiä...ainakin täällä meillä päin...muutamaa viikkoa lukuunottamatta.
Tähtitaivas lumoaa. Elokuun samettisen pehmeinä, tummina iltoina ja öinä sen voi taas nähdä.
Joka vuodenajassa on jotain ihailtavan ihanaa.
Sivut