Katsoin.
Pilvien läpi en tarkasti hahmottanut..
Mutta
Otaksun,että kuu hymyilee..
Niinhän minäkin juuri nyt..
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Katsoin.
Pilvien läpi en tarkasti hahmottanut..
Mutta
Otaksun,että kuu hymyilee..
Niinhän minäkin juuri nyt..