älykkyytesi
osaa yhä edelleen hämmästyttää
huumorintajusi ällistyttää
empatiasi
ei vain minuun, vaan koko maailmaan
saa kyyneleet silmiini
tunteesi
täyttävät koko pallonpuoliskon
ole sinä yin ja minä olen yang
sinun mielesi
rekisteröity ja tallennettu
kansioon : mielenkiintoinen...
osaa yhä edelleen hämmästyttää
huumorintajusi ällistyttää
empatiasi
ei vain minuun, vaan koko maailmaan
saa kyyneleet silmiini
tunteesi
täyttävät koko pallonpuoliskon
ole sinä yin ja minä olen yang
sinun mielesi
rekisteröity ja tallennettu
kansioon : mielenkiintoinen...
Selite:
kuume-trilogia täydennetty..
tähän ei enää palata!
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kuumeella ei yhäkään kannata selitellä ;) :D Mielenkiintoiset ihmiset omaavat yleensä noita ominaisuuksia... hieno runo.
Sivut