kaksi jumalan sisarta huhuili ovella
minun - ilmeisestikin hyvin miellyttävä- uneni katkesi
aamujäykkyydeltäni en ehtinyt ajoissa
menivät
ja jättivät rakkauskirjeitä eteiseen...
minun - ilmeisestikin hyvin miellyttävä- uneni katkesi
aamujäykkyydeltäni en ehtinyt ajoissa
menivät
ja jättivät rakkauskirjeitä eteiseen...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut