Olen kameleontti. Suojaudun maailmalta vaihtamalla väriä, joka tilanteeseen oma punainen, musta tai valkoinen. Maailma ei tunne minua, mutta miten minä itsekään enää tietäisin, minkä värinen oikeasti olen?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut