venus
alkuillasta oppositiossa
jupiter
vähän jälkeen
saturnus ja mars
heti siiinä kirkkaimman tähden alla
vain revontulia puuttuu
vähän jumittaa
tämä näytelmä
kuiskaaja,kuu
huutaa tulevaa pimeyttään julki
linnunradan äänet
täyttävät tyhjän pään
ka-kaaa
ka-kaa-ka
yksinäinen tähdenlento täyttää toiveen
jollekin,ei minulle..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo
ja miksei - juuri sulle? - aika yksin ihminen loppujen lopuksi erittäin pienenä heiluu tässä kokonaisuudessa jota universumiksi kutsutaan ja silti on aika polleeta, joskus.
Taivaallisen kaunista!
Sivut