kiipeä,pikkuinen,kiipeä
se on vain vuorenkorkuinen.
voisi tavoitella taivasta,este
mutta pysähtyi painovoimaan.
vain vuorenkorkuinen,
tuulikin yltää yli...>
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
kiipeä,pikkuinen,kiipeä
se on vain vuorenkorkuinen.
voisi tavoitella taivasta,este
mutta pysähtyi painovoimaan.
vain vuorenkorkuinen,
tuulikin yltää yli...>
Kommentit
hieno, kuin isän tai äidin kannustus, mutta sopii jokaiselle jokaiseen päivään, jokaiseen esteen ylitykseen, olipa se sitten todellinen puomi tai elämäntilanne, tosi mahtava runo
Sisukkaasti, vaikka kontaten. :)
Joidenkin yli ei vain pääse...
Sivut