tuhannen kilometrin päästäkin
tunnen sinut ihollani
huuliesi kuumuuden
sormiesi uteliaisuuden..
tuhannenkin kilometrin takaa
tunnen sormillani lämpösi
kielelläni kosteutesi
enkä minä tahdo enää odottaa
tuhatta kilometriä
tunnen sinut ihollani
huuliesi kuumuuden
sormiesi uteliaisuuden..
tuhannenkin kilometrin takaa
tunnen sormillani lämpösi
kielelläni kosteutesi
enkä minä tahdo enää odottaa
tuhatta kilometriä
Selite:
https://youtu.be/z58oakIZ7Zg einmal, bitte
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvä runosi!
Ja musakista toinen lisää
Sivut