Pidän sun salaisuuden

Runoilija Glorfindel

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nyt mieti tarkkaan, mitä teet seuraavaks
Hyvä tyttö, mut huonossa seurassa
Peli ei ehkä oo vielä menetetty
Onhan täällä pahemmastaki selvitty


 

Oon pahoillani reaktiosta
en ikinä olis voinut arvata
et kyse oli jostain niin suuresta

Mut vannon,
tuen sua missä ikinä meetkin
Pysyn tässä nyt,
huomenna,
siihen asti kunnes meidän tiet eroaa

toivottavasti ei koskaan

ja pidän sun salaisuutes.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot