Olet oikea minulle

Runoilija anttila

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.5.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä olet ainutlaatuinen,
mies aivan ihmeellinen.
Olet hellä ja rakastava,
minut aina huomioon ottava.

Sinun kanssa tahdon nähdä huomisen,
kuin myös monen vuoden päästä tulevan tulevaisuuden.
Sä olet mulle sellainen mies unelmien.

Pidät minua hellästi sylissäsi,
hellästi suutelet minun kaulaani.
Hellästi viet minut pilvilinnaan josta hitaasti palaan takaisin.
Hellästi nostatat tunteeni ja saat sydämeni sykkimään hullusti.

Kaiken tämän jälkeen tiedän sinun olevan se oikea minulle.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oivoi, ihana runonen ! <3

 

Käyttäjän kaikki runot