Luonnonvoima

Runoilija jmtsi

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 18.10.2024
Viimeksi paikalla: 18.10.2024 20:31

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
 

Mitä voi liha, veri ja sielu silloin,

kun edessä on luonnonvoima

 

Sinä iltana tanssit kuin jumalatar

herkkyydessä, hartaudessa, voimassa

 

Myöhemmin en tunnista sua sun omakuvista

 

Tunnistan sut suupielten asennoista,

laulusta, naurusta, raivosta,

valtamerten etäisyyksistä

 

Sun kanssa on kuin katsois peiliin, 

josta syvyys tuijottaa takaisin

 

Se on meri, mut me ei olla saaria

 

Jokin vetää aina sua kohti.

Mut jatkan ohi

 

Haluisin jo pysähtyä, jäädä siihen

 

Tuun aina muistamaan sen,

kun jo ensimmäisenä iltana kannateltiin maailmaa

 

Ehkä toisiamme myös

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeita muistoja, joita ei voi kukaan viedä pois.
 

Käyttäjän kaikki runot