Tänään.
Kattelin kuinka ruskosuahaukka lenteli tontilla.
Siunailin pihlajammarjojen määrää.
Kuljin mettässä.
Keräsin siäniä. Tatteja ja karvalaukkuja.
Ihastelin ku lapset syätti lampaille jyviä kärestänsä.
Nauroin ja itkin ihastuksesta.
Mum murut.
Saunoin mökkisaunan leppeis löylyis.
Nautin järviveren kylmyyrestä.
Olin niiren kans joita rakastan.
Ja jokka rakastaa mua.
Kyä tällä reseptillä paranee sialusta hiärtymät.
Selite:
Tämä teksti halusi murteen ympärilleen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi