ODEA rinnassani

Runoilija BLUE85

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 8.10.2024
Viimeksi paikalla: 22.10.2024 1:56

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
KuAnTuM-lohen neuroni - "Muistin pysyvyys" ja mätä kello kirkkaan valon kärjessä
ODEA rinnassani – Buddhan tähtikirkas käsi näkymättömillä tikkailla
Minun maani hullussa valossa - kasvojeni "eutanasia" -rituaali 
Tuijotan vääristyneitä todisteita ja jokainen todiste löytää itsensä ruumishuoneesta
Koska Kuolema on lumisen aamun sisar
Mitä minä etsin / he etsivät / asioiden orgaaninen side - oikeuden sfääri sanojen keskellä - Justitia Roomassa
Ja Foucault-heiluri särki sidotun Jumalani sydämen!
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa pohdintaa, vaatii keskittymistä.
 

Käyttäjän kaikki runot