Tunteiden epätoivoa

Runoilija Rosku

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 8.9.2024
Viimeksi paikalla: 21.9.2024 14:00

Asuinpaikka: Jyväskylä
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
11.6.1993

 
Ajatuksiini hiipuu jälleen

Mun täytyy kysyä.


Vai ei
Kun yritän tavoittaa 
Jään vaan ypöyksin
Joka kerta 
Onko tää jotain muuta

Saatan elää tässä 
Rakkaudessa mitä
Edes ole
Meidän 
Välillä 
Selite: 
Joka päivä tää kipeästi putkahtaa mun mieleen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kannata jäädä liikaa murehtimaan menneitä, eteenpäin vain.
Kiitos kommenteista. Ei pysty, kun sitä rakastaa.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Rosku Kiitollinen 8.9.2024 1 Runo
Rosku Tunteiden epätoivoa 8.9.2024 2 Runo
Rosku Tuska 8.9.2024 1 Runo
Rosku Traaginen 8.9.2024 1 Runo
Rosku Vuosia 8.9.2024 1 Runo
Rosku Rakkaus 8.9.2024 1 Runo
Rosku Arvoton 8.9.2024 1 Runo
Rosku Yksin 8.9.2024 1 Runo