"sä olet se rakkain jonka sain"

Runoilija SeJohonSattuu

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siitä on nyt noin kuusi vuotta kun sain sinut elämääni, paras ja rakas ystäväni.

Yhdessä olemme nähneet maailman muuttuvan ja toisiemme kasvavan.

Aikoinaan minä ihastuin poikaan,joka ihastui sinuun.

Pidin sinusta kiinni kun poika jätti sinut.

Katsoin vieressä kun poika iski minut.

Joskus entinen ystävämme yritti viedä minulta sinut.

Sinä pyysit minua menemään hoitoon,kun en uskaltanut enään syödä.

Minä olin luonasi,kun ensi rakkautesi jätti sinut.

Menetin erilaisen ihmisen huonon ystävyyden pari viikkoa sitten.

Silloin sanoit minulle: "Minä lupaan sinulle,ettei meidän välimme koskaan mene poikki"

Mun pienessä elämässä on ollut kymmeniä parhaita ystäviä.

Ne on kadonnu hetkessä. Mut sä oot vieläkin siinä.

Siksi uskon,että meidän ystävyys kestää läpi elämän.

Sä olet kaiken kestäny.

Olet aina mua tukenu.

Ja oot aina mua rakastanu.

Olen sinusta kiitollinen. <3

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot