Akatisia

Runoilija IsoLate

nainen
Julkaistu:
69
Liittynyt: 19.7.2024
Viimeksi paikalla: 19.9.2024 18:26

Asuinpaikka: Kuopio
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
31.10.1986

 
Minä kävelen pitkin
katujen varsia, joissa nuokkuu suruusupensaita.
Sanan jalat on katkaistu, raajat amputoitu.

Torso ei enää verso.
 
Minä kävelen läpi
murheilukentän vastaleikatun kumin.
Terälehdissä tuoksuu rauta ja luonnottomuus.
Kestävän kehityksen biofilmaus.
 
Minä kävelen.
Kävelen      poikki.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

kävellä pitkin ja poikin
'torso ei verso' - hieno
muutenkin, mukavasti muunneltua kieltä
 
Lääkkeen aiheuttama levottomuustila on hyvin tyypillistä monelle.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot