Edelleen

Runoilija Hiljaisuus

mies
Julkaistu:
2
Liittynyt: 28.6.2024
Viimeksi paikalla: 28.9.2024 20:57

Asuinpaikka: Iisalmi
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

 
Elämä ilman sinua
Liian pitkä matka
Liian mutkainen tie
Ikuisesti sinun

Aika ei parantanutkaan
Liian paljon rakkautta
Ikävän katkerilla kyynelillä
Sydämeni on lukittu
Avainta edelleen etsin
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot