4

Runoilija unettomuus

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 24.9.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sanasi hakeutuvat ihmisen muotoon
rajaavat tavuillaan ääriviivasi
piirtävät kirjaimillaan piirteesi
muodostavat sinut ehjäksi

sanasi repivät minusta osia
irroittavat tavuillaan tunteitani
muokkaavat kirjaimillaan muistojani
pirstovat minut palasiksi

Selite: 
löysin kirjan, johon samaistuin. muistin liikaa itsestäni.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
unettomuus 5 20.11.2014 0 Runo
unettomuus 4 15.10.2014 0 Runo
unettomuus 3 3.10.2014 0 Runo
unettomuus 2 25.9.2014 0 Runo
unettomuus Nimetön 25.9.2014 0 Runo
unettomuus 1 24.9.2014 0 Runo