Kaiken loppu

Runoilija Stellastar

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.5.2024
Viimeksi paikalla: 25.5.2024 20:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
27.4.1981

 
Talvi on kylmä ilman sinua;
tiedän sen jo nyt 
kun sade itkee ikkunan takana. 
Ja minäkin itken,
niin kauan 
etten saa henkeä.
Silti revin sinut irti, 
vaikka se sattuu, 
koska enemmän koskee 
katseesi alla.
Ja ehkä onni löytyy 
jostain muualta;
sinun kanssasi vain eksyn 
ja kadotan itseni. 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onneksi kuitenkin kesä on kovasti tulossa.
 

Käyttäjän kaikki runot