kaikki oli meillä;
ystävyys
jonka halusit laimentaa kaveruudeksi
yhteistoiminta
joka muuttui nihkeäksi
ja vain välttämättömäksi
keskinäinen avunanto
josta ei ole enää tietoakaan
koska
ystävään ei rakastuta
silloin yhteistoiminnan perusperiaate
idea, teesi
katoaa
ja tilalle tulee
yrmeys
ylimielisyys ja
anteeksiantamattomuus
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi