Näin on ihan hyvä

Runoilija Rida

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004
Viimeksi paikalla: 15.8.2022 21:01

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jätä rohkeasti kommentti jälkeesi :)
 

On kai jo kymmenen vuotta siitä
kun kerran rannalta lähdimme käsi kädessä
sinne mökille meidän tie vei
Kesäyönä oli kylmä mutta sinä lämmitit minua
ja ne linnut lauloi jo aikaisin aamuyöstä

Aina toisinaan kun kohdataan toisemme
mun polvet pettää alta
vaikka sinussa ei kai ole mitään ihmeellistä
ja minun alitajuntaan jäät kummittelemaan
ja kai minä sinun
kun taas otit yhteyttä

Minä makaan sinun vierellä
ja tutkimme toistemme kasvoja
Minuun ei satu
vaikka tiedän sinun pian menevän
Minun on hyvä olla kun suutelet kaulaani
ja jätät siihen merkkisi
kaikki näkee kuka on ollut luonani

Joskus mietimme suhdetta
että olisimme ihan oikea pari
mutta emme me kumpikaan taida sitä tahtoa

ihan oikeasti
näin on hyvä olla

Että kun jompikumpi tarvitsee sylin
toinen meistä tarjoaa sen
Tietää mitä toinen haluaa
ja osaa pyyhkiä toisen kyyneleet pois

Rakastan sinua näin.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot