Nimetön

Runoilija fannie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.4.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suht onnellinen yhden miehen nainen <3
 

Kummallista miten
jäätynyt voin olla

Yksin auringon laskiessa
ajattelen

Savuke hehkuu kädessäni
elävämpänä kuin minä

Jaksoit aikasi
mutta mene pois
Tämä kaikki on jo
sinulle liikaa

Enkä pohjimmassa
sieluni syvyyden
haikeassa hämärässä

edes halua sinua

Selite: 
Ero tuli, hyvä.
Kategoria: 
 

Kommentit

järkeä tässä runossa...hyvä *en osaa muuta sanoa kun että pidin*

Hieno loppuhuipennus

järkeä tässä runossa...hyvä *en osaa muuta sanoa kun että pidin*

Hieno loppuhuipennus

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
fannie Nimetön 16.1.2010 0 Runo
fannie Olet lähde 20.11.2009 1 Runo
fannie Nimetön 20.7.2009 0 Runo
fannie Nimetön 21.6.2009 0 Runo
fannie Nimetön 11.6.2009 0 Runo
fannie Nimetön 9.6.2009 0 Runo
fannie Piru 31.5.2009 1 Runo
fannie Myrkky 27.5.2009 1 Runo
fannie Nimetön 14.5.2009 4 Runo
fannie Nimetön 6.5.2009 0 Runo