Viimeinen solmu

Runoilija Diiinooo

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 21.1.2024
Viimeksi paikalla: 18.3.2024 12:25

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.2.2004

 
sinä teet solmun
minä teen solmun
joskus solmut ovat tiukassa
hyvin, hyvin tiukassa
emmekä meinaa saada niitä auki
vaikka kuinka yritämme
mikään ei tunnu auttavan
olo on mitätön
olemme luovuttamassa
mutta sitten, sitten muistamme
meitä on kaksi emmekä ole tulleet tänne asti luovuttamaan
emme ainakaan vielä
"Me teimme sen"
sanot onnistuessamme 
yhdessä onnistuimme
ja tulemme jatkossakin onnistumaan 
sehän on loppupelissä solmussa kyse
yksi jakautuu kahdeksi 
ja solmun pystyy ratkaisemaan jos molemmat joustavat
ei siihen yksin pysty
mutta onko olemassa solmua jota ei pysty ratkaisemaan
jääkö yksi ikuisesti kahdeksi
onko se, onko se viimeinen solmu?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskaan ei tiedä, milloin tulee viimeinen solmu.
Ja se voi yllättää
 

Käyttäjän kaikki runot