Ota Kiinni

Runoilija Micarone

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 19.11.2023
Viimeksi paikalla: 18.10.2024 21:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Olet ystävä, mut myös sitä enemmän
Olet sielunkumppani
Joka käynyt läpi on kovan elämän
Sä tunnet mut, mä tunnen sut
Syvälle tunteet haudatut
Ne joskus pintaan purkautuu

Miksi peitellä
Miksi vältellä tunnetta
Joka meissä on syvällä
Kumpikin tietää, mikä oikein on
Ja mitä toinen haluaa
Ei se väärin oo
Jos toisen viereen kaipaa
Tietty katse, tietty kosketus
Siitä tiedät, että hän myös ymmärtää
Ja matka yhteinen jatkuu

[Kertosäe]
Mieti linnunrata silmiisi
Tunne mut sun lähelläsi
Siinä oon sulle, koska vain
Ota kiinni kädestä
Koko elämän edestä
Tiedät kuitenkin
Etten irti enää päästä
Kun sinut kerran
Lähelleni sain

Joskus tyyntä, joskus myrskyy
Eikä majakkaakaan näy
Irtoo ankkuri ja mietit
Kuinka tässä käy
Älä huoli, olen siellä
Päällä vaahtopäisten aaltojen
Suojelusenkelin lailla
Sua ohjaten

Tuun sua vastarantaan vastaan
Koska jokainen sielu
Kaipaa rakastaan

[Kertosäe]
Mieti linnunrata silmiisi
Tunne mut sun lähelläsi
Siinä oon sulle, koska vain
Ota kiinni kädestä
Koko elämän edestä
Tiedät kuitenkin
Etten irti enää päästä
Kun sinut kerran
Lähelleni sain

Olen tässä
Ota kiinni
Mä tiedän, mitä näin
En oo ehjä, vaan rikki
Mut oot silti sylissäin
Kaksi elämään eksynyttä voi vain ymmärtää
Miltä tuntuu, kun kaikki tekee kipeää

[Kertosäe]
Mieti linnunrata silmiisi
Tunne mut sun lähelläsi
Siinä oon sulle, koska vain
Ota kiinni kädestä
Koko elämän edestä
Tiedät kuitenkin
Etten irti enää päästä
Kun sinut kerran
Lähelleni sain
Selite: 
Tämä sanoittamani biisi löytyy myös YouTuben puolelta ihan oikeana biisinä. Linkin biisiin saa lähettämällä minulle YV:n.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea rakkauslaulu, mahtavaa että on jo oikeana biisinäkin.
 

Käyttäjän kaikki runot