Alioppilas

Runoilija _hymytyttö_

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 16.11.2023
Viimeksi paikalla: 24.4.2024 16:30

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun sattuu niin paljon, etten kenellekään osaa puhua ja -hiljenen-
Kauniin taidon olen saanut, sanoittaa kaiken, 
sen, mitä halua ääneen sanoa en. 
 
 
Ja se kevät tuli,
en sitä osannut odottaa,
miten unelma oli edessäni,
mutta ei minulla-

Valkoisia lakkeja,
juhlahumua,
kauniita pukuja,
ylpeitä vanhempia,
onnentoivotuksia,
mutta ei minulle-

Vessassa kyyneleitä pidättäen,
hänet peilissä kohtasin,
koskaan, 
en koskaan,
niin häntä olisi halunnut pettää-

Annathan anteeksi? 








 
Selite: 
En lakkia tai minua arvostelevia papereita niin kaipaa. Mutta kuinka luotan enää itseeni, jos rikon omat unelmani, kuka pettymyksen korjaa? Mutta onnellinen olen siitä, polkuni niin erilainen on, etten sitä itsekään osannut odottaa. Onnellinen olen siitä, että hengissä olen. Onnellinen olen siitä, että uusi ovi aukeaa.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot