Itsetunnon kasvu

Runoilija Aatos von Sumee

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 11.11.2023
Viimeksi paikalla: 15.12.2023 20:52

Asuinpaikka: Tuusula
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.1.1988

 
Kulkija kadulla ihmisvilinässä, muiden seurassa.

Askel eteenpäin kulki, samalla mieli sulki ajatukset itsetunnossa hauraassa.


Mitä pidemmälle käveli katua hän, sitä syvemmälle pyrki painamaan tämän mielensävelmän.

Ymmärsi oppimaan, vilinä ja tunne lisääntyy.

Alkoi tottumaan, myös itse kulkija ikääntyy.


Eilen kulkija kadulla, katse maassa, sisimmässään lymyillen.

Tänään kulkija kadulla, silmät loisteessa, mielellään muille hymyillen.



-Aatos von Sumee
 
cc
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot