Lämpö

Runoilija Roseblueskye

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.8.2023
Viimeksi paikalla: 25.2.2024 21:06

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.11.2004

19v nuori naisen alku, kirjoittelen tunteita ylös. 
 
Kun sut ekaa kertaa näin
Tunsin lämpöä sydämmessäin. 

Kun sua ei oo
Mä tyydyn kohtaloon.

Sä mut loit, taioit, korjasit
Aina uudestaan
Rakkauden voima
On suurin koskaan

Mikään mun tunteita 
Ei muuttaa vois
Yhdessä seistään
Ja kävellään pois
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella lämpimän tuntuinen rakkausruno.
 

Käyttäjän kaikki runot