miksi ette voi

Runoilija hihitytti

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 9.8.2023
Viimeksi paikalla: 21.10.2023 3:54

Asuinpaikka: Vaasa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.11.2005

 

miksi ette voi rakastaa minua kuin ennen

kuin silloin, kun leskenlehdet kukkivat,

kun kasvaminen oli kivaa

ja keijut katseli seiniltä

 

miksi ette voi rakastaa minua kuin ennen

kuin silloin, kun hiirenkorvat aukesivat,

kun koiranputkia keräiltiin

ja ulkona tuoksui kesä

 

enkö ole enää sama?

se sama aurinkoinen lapsi,

jonka nauru kaikui koko kylässä

kuumalla asvaltilla

rikkinäisissä keinuissa

metsämansikkapensaissa

ja kylmässä uima-altaassa

 

mikään ei ole muuttunut

ainakaan sisältä

sisältä olen vielä se sama lapsi

joka haluaa kaikille hyvää

haluaa haleja

ja kissankelloja

haluaa muuttaa maailmaa

ja ihmisten seuraa

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanaa, lapsen mieli kannattaa säilyttää läpi elämän.
Hieno, puhutteleva runo. Jää mieleen pyörimään.
Liikutuin, miten kaunis kertomus kasvamisen kivuista
 

Käyttäjän kaikki runot