Poissa?

Runoilija VienoVaino

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 30.7.2023
Viimeksi paikalla: 6.5.2024 12:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.7.1989

 
Olenko minä olemassa, jos kaikki ympärilläni on pelkkää harmaata.
Katson kättäni, mutta minulla ei ole ääriviivoja. 
Ehkä minä haalistunkin pois.

Olenko minä olemassa? Näethän sinä minut?
Mutta eihän äänettömään huutoon kukaan vastaa.

Joskus, aivan liian myöhään, kun usva hieman hälveni.
Olin vielä rajaton, mutta enää en pelännyt.
Leijuinkin kuplassa, joka auringon siihen osuessa loisti koko värien kirjolla.

Hiljaa ihailin kuvia kauniita, ilman ääriviivoja.
Ja kuinka nekin hiljaa hälvenivät.

Enkä tuntenut enää kipua.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäkin on niiin kaunis! Runo alkaa pienellä epätoivolla, mutta päättyy helpotuksen huokaukseen! Jälleen kerran kaunista sanojen käyttöä!✨
Kunpa monelta lähtisi kivut, vielä paljon ennen kuolemaa.
 

Käyttäjän kaikki runot