Tältäkö se sitten tuntuu?
Tämmöistäkö tämä nyt sitten on?
Rakkaus
Se, jota niin kovasti kehutaan,
Joka tuntuu varpaissa saakka,
Tältäkö se nyt sitten oikeasti tuntuu?
Kummallista,
Olin ajatellut sen olevan jotain ihan muuta,
Olin ajatellut sen tuntuvan joltain ihan muulta,
Tämmöistä se nyt on.
Hassua.
Naurattaa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
*hymy*jokaisella se kai tuntuu erilaiselta :)