Anteeksi

Runoilija GlitteringGirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tänään taas tunnen
kaikki on lopussa
Hajoaa, katoaa, kuolee

löydä minusta se
mikä silloin sinut sai
minuun ripustautumaan
löydä se liekki
joka sydämestäsi
on päässyt sammumaan

minä sen sammutin...

sinut aina uudestaan
työnnän pimeyteen
pois luotani
pakotan hiljaisuuteen

kuitenkaan päästämättä irti
antamatta sinun täysin mennä

ilman vapautta
lennät sokeana

tämä rakkaus on
sulle muttunut häkiksi
tätä kaikkea syvästi
nyt pyydän anteeksi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

wouu, hieno.
tykkäsin tosta viimosest säkeistöstä, ko se rimmaa tollee kivasti.

wouu, hieno.
tykkäsin tosta viimosest säkeistöstä, ko se rimmaa tollee kivasti.

 

Käyttäjän kaikki runot