Jumissa tuntemattomassa

Runoilija Ajatuksen juoksu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 25.12.2022
Viimeksi paikalla: 17.10.2024 17:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
1.1.1980

 
Olen talossa
Tuntemattomassa talossa
Ovi on lukittu

Seinällä on kuvia
Kuvia elämästä

Kuvat tuntuvat tutulta
Kuitenkin niin kaukaisilta
He väittävät niiden olevan kuviani

En usko heitä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Muistin menetys on ikävä asia, se tapahtuu liian monelle.
 

Käyttäjän kaikki runot