Elämän kasvot

Runoilija Sanna S

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.12.2022
Viimeksi paikalla: 6.9.2024 21:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
NUO KASVOT,
NIIDEN HYMYYN TUKAHDETUT PETTYMYKSET
KAIVERTANEET RYPPYJÄ SUUPIELIIN 
SILMISSÄ ELÄVÄT TRAUMAT 
EIVÄT PÄÄDY ELOKUVIIN

NUO KASVOT,
OVAT VAHVUUDEN IDEAALI
VAIKKA REALITEETIT POSKELLEEN SYLJETTYNÄ
EI ENÄÄ EDES JAKSANUT USKOA HYVÄÄN
-Sanna
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Aina kannattaa uskoa hyvään, niin jaksaa paremmin. 
Totta! 💝
 

Käyttäjän kaikki runot