Kuinka saatoit viiltää sydämeni viiden sentin kolikon kokoisiksi paloiksi
jättäen jäljelle vain upean itsetuhoisuuden
veri virtaa
muttei enään sydämestä vaan tyhjästä päästäni
sillä sydämeni
sydämeni
on kuollut
jättäen jäljelle vain upean itsetuhoisuuden
veri virtaa
muttei enään sydämestä vaan tyhjästä päästäni
sillä sydämeni
sydämeni
on kuollut
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
voi ja voi
tuskaisa runo