Siira

Runoilija Blanco

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.3.2004
Viimeksi paikalla: 25.4.2024 14:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
3.7.1986
Facebook:

Vielä löytyy toista kirjaani Marionettia, sekä uusinta Marilyniä. Kysele ihmeessä jos kiinnostaa, hinta 20e, sisältäen postikulut.
 
Epäilen syntyväni seuraavassa elämässä siiraksi
väärinymmärretyksi äyriäiseksi
Olisin kauhistus kellarin lattialla ja puutarhassa
minua säikähtäisi sivistynyt nainen
joka on vain hieman liian vieraantunut luonnosta.
Tulisin lapsen tilsimäksi
kun se olisi aikansa ensin seurannut menoani.

Epäilen syntyväni jo ensi yönä
Muuttuisinkin vain huokaukseksi pienen siiran mieleen.
Olisin yhtä märkää läiskää ennen kuin ehtisin huomatakkaan.

Minä katson sinua
ja ahvenenlailla vääntynyttä suutasi
miten se haukkoo henkeä 
niin kuin joka yö tähän aikaan.

Mietin muistaisitko minua
Vai olisitko se juuri sinä
joka liiskaisit minut kellarin lattiaan?

Heräisit aamulla 
keittäisit kahvin ja matkalla tupakalle astuisit päälle

ja niinkuin minä tiesin, että tupakka minut vielä tappaa
ja ihan suotta menin lopettamaan polttamisen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot