Ikävä..!

Runoilija touny

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 29.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Vierivä kivi ei sammaloidu!"- Viisas keksi tämän, itse olen tyhmä kun käytän sitä, mutta se kertoo minusta ja minun ajattelu tavasta enemmän kuin mikään muu. -Älä takerru yhteen paikkaan vaan tee asioita joita itse näät itsellesi tärkeäksi-.
 

En saa unta,
valvon miettien sinua.

Katson kuviasi toivoen että olisit täällä,
tunnen itseni niin mitättömäksi ilman sinua.

Minulla ei ole ketään kenen kanssa puhua,
peuhata, halailla ja nauraa.

Minulla ei ole mitään.
lähtiessäsi veit kaiken,
odotan toivoen että tulet ja palautat minulle ilon ja syyn jaksaa jatkaa eteen päin,
tulemalla viereeni takaisin.

Olen niin yksinäinen,
kuin minulta olisi viety jalat ja kädet,
ilman jalkoja ja käsiä en ole mitään,
ilman sinua olen vielä vähemmän.

Tule ja pelasta minut.

Ikävä kiertää minua,
olet elämäni ainut ilon aihe.

Selite: 
Viime yön mietteitä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuntemuksiasi aidosti kuvaat. Vielä paremmin saisivat ajatuksesi tilaa asettelulla.
Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot