Hetki ennenkuin

Runoilija Kaakinmaan Keisari

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 5.4.2022
Viimeksi paikalla: 25.6.2022 9:49

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
13.11.1962

Nämä runot ovat syntyneet tavattuani ihanan naisen jonka kanssa olen saanut kokea paljon hauskoja ja romanttisia hetkiä. Rakastuminen ja rakkaus ovat elmän voima jotka avaavat ihanat näköalat elämään. 
 
Hetki ennenkuin
yö saapuu
ja sammutaa valot.
Ennenkuin äänet
hiljenevät
ja on vain äänettömyys.
Kun kaikki pysähtyy
ja kuuluu vain kellon
hiljainen tikitys.
Ajattelen sinua
ja sydämeni ajattelee myös.
Tulet siihen hetkeen
joka on vain meidän
ja saat kaiken
mitä minulla on.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upeaa olla rakastunut.
Se on jotain ylimaallista.
Se on jotain ylimaallista.
 

Käyttäjän kaikki runot