Olet sinä suuri

Runoilija Tumi

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 16.3.2022
Viimeksi paikalla: 2.6.2022 13:42

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.8.1999

 
Olet sinä suuri
vain taivas sinulla rajana
on sinulla ollut mukana tuuri
pahat ajat ovat nyt takana

Oi luontosi
Oi ihanat järvet
mikä on tulevaisuutesi
mikäli menetät kaiken tuottosi
Sinä sait minulta luottoni
tee sinä taikasi, nyt on vuorosi

Sinulla on mahtava historia
olet ollut ystävä
Se on nyt takana, eteenpäin nytkähdä
halusit rakastaa etkä myrähtää
olit ennen rakkaus nyt vain maa joka jyrähtää
katselen sinua pilvien ylhäältä
toivon sinulle kaikkea hyvää
olen luonasi mitä ikinä tahdot pyytää
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Suomen luonto on maailman kaunein, sitä ei pidä turmella.
Suomen Luonto ja sen tuoksu. Ei ole parempaa. 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Tumi Minä olin 28.4.2022 1 Runo
Tumi Norsu ja hiiri 19.3.2022 1 Runo
Tumi Olet sinä suuri 19.3.2022 2 Runo
Tumi Pieni kukka 17.3.2022 2 Runo
Tumi unelma 16.3.2022 1 Runo
Tumi Puro 16.3.2022 5 Runo