Käymme kohti maailmaa
sun kanssas kahdestaan.
Käymme kohti maailmaa.
Sut saan taas omistaa.
Kysyit multa, olenko onnellinen.
Luulin, että sulla on joku toinen.
Suutelit mua ja riisuit vaatteeni pois.
Mikään paremmin ei olla enää vois.
Mitään uutta ei elämässäin oo.
Sä näät mun läpi; olen levoton.
En silti oo onneton.
Haaveeni toteutuu.
Kun sut nään,
pystyn hymyilemään.
Sä näytit mulle tien.
Sitä kanssas kuljen, nauraen ja joskus suudellen.
Herätit mut taas kesken unien.
Mutten pysty olemaan vihainen,
koska äänesi kuulen.
Mä rakastan sua enemmän
kuin mitään muuta.
Selite:
Tällainen hetken tuotos. Tuli tuossa yhtäkkiä mieleen ja päätin laittaa sen tänne, ennen kuin unohdan sen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Todellakin on parempi kirjottaa runoset heti ylös ennen kuin ne unohtaa. Runo itsessään ei mikään hullumpi ole, taidetta.
Sivut