miten kuvittelinkaan
että kaipaisin vain avecia
ystäväni häihin
ruoanlaittajaa vaikeisiin päiviin
jotakuta jota koskettaa
kun on itse rikki
tänään olen löytänyt sinut,
sinut
sinä olet paljon enemmän
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi