Riemu pomppii ylös alas
elä ole valas
Tule kaveriksi mulle
pompun annan sulle
Ilo sekoittaa pään
uuden tempun jo nään
Kiljutaan yhdessä
trampoliinilla telmiessä
Yllä tekstini, joka on lapsille ja lapsenmielisille kirjoitetussa kategoriassa. Iloitaan elämästä!
Kristallivalo
Runoilija SariMaaret
♥
nainen
Julkaistu:
40
Liittynyt: 31.8.2021
Viimeksi paikalla: 3.4.2024 14:12
Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-
Facebook:
WWW:
Trampoliini
Every woman
every men
every transgender
Joka poika
Joka tyttö
Joka poikatyttö
Universaali rakkaus
kristallivalo
ympäri maailman
avaruuksiin asti
every men
every transgender
Joka poika
Joka tyttö
Joka poikatyttö
tyttöpoika
Universaali rakkaus
kristallivalo
ympäri maailman
avaruuksiin asti
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit