Mitä onkaan tää
alitajuntani piipittää
Elämä muuttuu pian
saan uuden vankilan
Paikkakunnasta toiseen
en tiennyt pystyväni moiseen
Pian tulee uusi selli toveri
tuleekohan siitä hyväkin kaveri
Uutta tietoa syytöksiä ja petoksia
tiilenpäitä laskemaan
mitä tästä tuleekaan?
Selite:
Muutin opiskelemisen vankila muotoon
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi