Lupaus

Runoilija Pepsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä koskaan katso taakse päin menneitä, vaan katso aina eteen päin tulevia.
 

Tein itselleni tänään lupauksen.
Lupauksen siitä, että muutun.
Rakennan kaiken uudelleen.
Ensin heikon luottamuksen,
sen jälkeen huonon arvostuksen.
En neuvo enää ketään,
en kerro enää kenellekkään mitään.

Minä olen mysteeri.
Olen äänekäs,
mutta salaa hiljainen.
Seuraan muita,
tarkkailen heitä.
Kuuntelen ja talletan ne muistiin.
Otan opikseni,
pidän sanani.

Pidän lupaukseni.
Ainakin itselleni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot