Nimetön

Runoilija Julytus

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 2.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Strike back !
 

Se on haurasta kuin lasi,
me rikoimme sen.

Sinä heitit kiven, niin minäkin.

Haluaisin palata menneeseen,
mutta et ole enää sama.
Me emme ole enää se sama.
Parivaljakko täynnä huolia,
sylissämme kannoimme yhdessä reppua, jossa oli kaikki se paha.

Sinä olet vahva ja kaunis
ja minä niin rakastan sinua,
mutta tästä eteenpäin kuljet ilman minua ja minä ilman sinua.

Rakas ystävä anna anteeksi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Julytus Nimetön 13.2.2009 1 Runo
Julytus Nimetön 12.2.2009 0 Runo
Julytus Nimetön 12.2.2009 0 Runo
Julytus Nimetön 12.2.2009 0 Runo
Julytus Nimetön 12.2.2009 0 Runo
Julytus Nimetön 16.12.2008 0 Runo
Julytus Virheet, erheet 16.12.2008 0 Runo
Julytus Nimetön 18.6.2008 2 Runo
Julytus Nimetön 18.6.2008 0 Runo