Tilani

Runoilija maanve

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 23.7.2021
Viimeksi paikalla: 20.10.2022 12:27

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sinut on korjattu, poistettu, olet mennyt.
 
Etkä kertonut, siitä mitään, mitä oli.
 
En itkenyt, ei sattunut minnekään.
 
Mutta sielu, se on ihmeissään.
 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne varmasti monelle, sielua ei pidä unohtaa.
 

Käyttäjän kaikki runot