Mä tiedän syyllisyyttä
Mua riisu alaston kyttä
Mikset alat itkee syytä
Mulla vuodet telkien taa
Sie elät lapsen kaa
Vankilasta en voi esittä faija
Jos rakastat nii ehkä venat
Lupaan sen jälkee paranta tavat
Mutta mä tunnen ku mua rakastat
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi