Minä haluan nähdä kauniit kasvosi.
Minä haluan nähdä sinun hymyilevän.
Minä haluan nähdä sinun nauravan.
Minä haluan nähdä sinun olevan onnellinen, onnellinen kanssani.
Minä haluan nähdä tulevaisuuteen, meidän yhteiseen elämään.
Minä haluan sinut, vain sinut, minun elämääni.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi