Mutta minkä takia
mul on keliakia,
suolet suloiset
ja alakuloiset.
Kerro minkä takia,
luki hätä lakia,
pirun kuritti
ja laulun luritti.
Niin se karvas kaneli
uudet ehdot saneli.
Puheripuli
ja sillä sipuli.
Mutta minkä takia
mul on keliakia.
Tässä lihassa
on ässä lihassa.
mul on keliakia,
suolet suloiset
ja alakuloiset.
Kerro minkä takia,
luki hätä lakia,
pirun kuritti
ja laulun luritti.
Niin se karvas kaneli
uudet ehdot saneli.
Puheripuli
ja sillä sipuli.
Mutta minkä takia
mul on keliakia.
Tässä lihassa
on ässä lihassa.
Selite:
Ei todellakaan mikään runo, mutta kun vatsa väänsi ja suoli äänsi.... Niin levottomat aivot tunnot julki paperille käänsi.
cc
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Onhan tuo runollinen vääntö suolistosta
joka pakkaa elämään aivan omaa elämäänsä
ainakin joskus
olekkaan puute siitä
mistä puhellaan.
Sitäkin voi arvella
kuin paikkaa paikan päällä
https://www.youtube.com/watch?v=I1VYK2W3V_w
Sivut