Viime yönä

Runoilija Ronaldo runosielu

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 19.1.2021
Viimeksi paikalla: 21.1.2021 11:26

Asuinpaikka: KOUVOLA
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
8.1.1965

 
Viime yönä
vähän ennen kahta
tunsin lämmön ihollani
Nukkuvan hellän kosketuksen
On niin hyvä olla vierelläsi
Aamuun saakin olla aikaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Todellakin on ihanaa myöskin nukkua rakkaan kanssa <3<3
Yksi yhteinen peitto on aivan luksusta läheisyydelle 😉😉😉
 

Käyttäjän kaikki runot